divendres, 2 de novembre del 2007

Adrian Chip guanya a San Siro.





El fill d'Andover Hall, Adrian Chip va guanyar ahir el gran premi Orsi Mangelli per a cavalls de 3 anys. El domini del cavall entrenat i manat pel suec Robert Bergh va ésser total, un cavall d'una categoria superior als altres que competien. A la primera eliminatòria, que també va guanyar amb facilitat, el temps mitjà per quilometre va ésser de 1:12'6, a la final només va haver de menester 1:13'1 per guanyar la carrera i un total de 200.000€ entre les dues.

La final va ésser dominada pels suecs que amb Quintus Karsk i Staro Azazell varen dominar les tres primeres posicions de la carrera. Aquesta ha estat la darrera carrera de l'any per al Adrian Chip, entre les seves actuacions del 2007 destaquen el segon lloc al Hambletonian, la victoria al Ulf Thoresens Minneslopp o el segon lloc al World Trotting Derby. Un merescut descans per un gran cavall del qual parlarem molt els propers anys.

Per altra banda el premi Orsi Mangelli per egües l'a guanyat la filla del Varenne Idole di Poggio que venia de guanyar el gran premi per a egües de 3 anys a Roma. No hem de perdre tampoc de vista aquest producte per les pròximes cites.